Komisen Sehingga 4 Angka | Cuma Share Link Shopee | Shopee Affliate Program

Unlimited Free Shipping Shopee -> Claim Disini

Tahukah anda kini tak perlu jual barang pun boleh buat duit dengan Shopee Affiliate Program. Ada yang setiap bulan makan komisen lima angka. Ramai juga yang sambil share link Shopee sambil makan komisen empat angka. Contohnya:

Join Channel Telegram Info Bantuan Kerajaan: https://t.me/portalsemakan

Join group Tips Penjimatan Untuk Keluarga -> Group Whatsapp

Join Channel Telegram Info Bantuan Kerajaan: https://t.me/portalsemakan

Apa itu Affiliate Marketing?

“Affiliate Marketing” atau dalam perkataan yang mudah difahami ia bermaksud menjual barang orang lain”. Konsepnya tak jauh bezanya seperti salesman. Tetapi dalam konteks affiliate, anda hanya mempromosikan sesuatu produk di dalam internet, dan ‘produk’ itu boleh dikira sebagai barang fizikal, software, membership, hotel booking dan banyak lagi.

Tentang Affiliate Shopee

Berkenaan Affiliate Shopee , ia adalah program membuat duit online dengan cara Share Link sahaja. Anda tak perlu risau kerana ini bukan skim cepat kaya. Ini adalah program affiliate rasmi dari Syarikat Shopee bagi meluaskan jajaran marketing mereka dan dalam masa yang sama memberi peluang pendapatan buat orang lain.

Butiran Berkenaan Affiliate Shopee

Setelah kita sudah berkongsi atau share link tersebut,  sekiranya ada mana – mana orang yang menekan link tersebut lalu membuat pembelian melalui link affiliate kita, maka kita akan dapat komisen. Sistem ini berbeza dengan dropship di mana kita perlu melayan pelanggan sedangkan affiliate cuma perlu share link.

Sebagai contoh jika kawan bertanya dari manakah anda membeli kasut yang anda baru saja beli. maka itu anda kongsikan link Affiliate Shoppe. Sekiranya dia membeli menerusi link pembelian tersebut, maka itu anda bukan sahaja membantu rakan anda tapi bonusnya wang komisen! Menarik bukan!

Dan apa lagi menariknya lagi, jika kawan anda tak jadi beli kasut itu pun, tetapi masih membeli barang lain dalam tempoh 7 hari, anda masih akan terima komisen.

Bagaimana Cara Daftar?

Sekiranya anda berminat untuk cuba, jom daftar sekarang di https://shp.ee/p9pxgzv

Jika anda perlukan referral code, sila masukkan: LZG2UP9

Untuk maklumat lanjut tentang program ini, sila klik di sini.

[pad]

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Terima Kasih!

×