Topup Touch n Go Free RM 150 Dalam eWallet Anda!

Unlimited Free Shipping Shopee -> Claim Disini

Cara Dapatkan Topup Touch N Go eWallet Percuma 2021

Anda perlu claim duit pin tambah nilai percuma ini sekarang. Apabila anda menggunakan lebuhraya (highway), terdapat 2 masalah sebenarnya.

Yang pertama adalah merupakan masalah untuk topup kad tng dalam keadaan yang mendesak. Keduanya adalah, sudahlah bayar masih lagi sesak di bahagian tol. Menyedari masalah lagi seperti ini, sistem TNG telah melalui proses tranformasinya seiring era ewallet sekarang ini.

Untuk makluman, pihak TNG baru sahaja mengemaskini sistem portal online mereka. Kepada yang lebih baharu, lebih segar, lebih mudah sekiranya ingin digunakan. Terdapat pelbagai kelebihan yang telah ditawarkan oleh TNG sekarang ini antaranya ialah:

    • PayDirect Touch n Go – Menggunakan telefon bimbit anda untuk membayar tol.
    • eWallet – Anda sudah boleh untuk beli barang, produk online, beli makanan terus menggunakan sistem ini. Malah banyak diskaun yang telah ditawarkan di platform ewallet Touch N Go ini.

Anda jangan lupa, berdasarkan dengan pengumuman bajet Malaysia, kerajaan Malaysia telah berbesar hati untuk memberikan bantuan topup RM150 secara percuma terus ke akaun ewallet anda. Jadi , daftar sekarang dan semak cara dapat topup free touch n go RM150 bermula 1 Jun 2021 ini.

eWallet Touch N Go Login

Sekiranya ingin mengetahui cara daftar touch n go pun begitu mudah sahaja secara online serta login tng ewallet boleh dilakukan terus melalui link pautan yang ada di jadual bawah ini:

1. Cara daftar Touch N Go eWallet Secara Online

2. Touch n Go Login TNG eWallet

3. Jika anda lupa kata laluan/password klik link pautan ini

TNG Paydirect

Terdapat berita baik untuk anda sekiranya ingin mendapatkan lebih penjimatan dan duit FREE RM20 daripada TNG, anda boleh download aplikasi di Apps Store untuk IOS atau di Google Play untuk Android lalu masukkan (kod kq7c4z) semasa pendaftaran. Register serta daftar terus dapat duit 2021. Mudah dan senang kan.

Anda akan dapat free bonus e-wallet berjumlah RM20 akan terus dimasukkan dalam akaun anda secara Percuma selepas itu. Sangat mudah.

Masalah sekiranya terlupa nak topup kad TNG, tertinggal kad di pertengahan jalan untuk menggunakan highway bukan lagi satu masalah dengan adanya sistem touch n go paydirect ini.

Kebanyakan highway yang sudah mula menerima pembayaran dengan menggunakan sistem paydirect ini.

Antaranya adalah highway karak, LDP, KESAS, SILK, BKE, AKLEH, LATAR, SPRINT, SMART, NPRE, DUKE, MEX, GRANDSAGA, PLUS.

NOTA: Kepada yang bertanya dimana ingin beli kad touch n go 2021. Anda boleh beli lalu dapatkan kad touch n go di mana-mana stesen minyak Petronas yang terdekat dengan anda samada di Melaka, Kuala Lumpur KL, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan, Johor, Perak, Sabah, Sarawak, Terengganu, Kelantan, Perlis, Pulau Pinang, Kedah dan Pahang.

Harga bagi setiap kad kad touch n go adalah RM10 sahaja.

Cara Dapatkan Topup Free Touch N Go RM150

Ini merupakan cara dapat topup RMfree Rm150 di mana kerajaan akan memberikan e-wallet RM150 kepada pemegang akaun bermula pada bulan Jun 2021, rugi sekiranya tak claim duit tersebut. (TELAH DITUTUP)

Kad Touch N Go Percuma

Buat pada masa sekarang tawaran kad touch n go percuma telah pun ditutup. Kami akan mengemaskini semula dari masa ke semasa.

eWallet Touch N Go

Selain daripada Boost, Ewallet TNG juga antara yang kehadapan daripada aspek promosi. Iklannya ada di mana-mana sahaja sekarang. Agak sangat agresif.

Hasilnya buat pada masa sekarang ini telah dikatakan terdapat lebih 200 ribu merchants yang bekerjasama untuk menyokong pembayaran melalui ewallet touch n go ini.

Kepada yang tertanya Touch n go ewallet boleh guna di mana, antaranya adalah KFC, Mr Diy, Tealive, MPH, Tesco, Oldtown White Coffee, Giant, 99Speedmart, Shell serta banyak lagi.

Sangat  banyak promosi yang telah ditawarkan untuk anda sepanjang anda berbelanja melalui ewallet TNG ini.

Cara untuk menggunakannya mudah sahaja, anda perlu topup pada akaun TNG ini, dan boleh terus berbelanja selepas itu.

Pin Tambah Nilai Percuma Touch N Go

Langkah 1: Anda perlu pergi ke aplikasi percuma TNG anda. Pergi kepada bahagian bawah yang tertera ikon ‘A+ Rewards’ lalu klik ikon tersebut.

Langkah 2: Anda perlu tekan butang ‘COLLECT’ untuk claim serta tuntut secara free dan percuma. Selepas anda tekan butang ‘COLLECT’ ianya akan bertukar kepada ‘USE IT’ lalu tekan sekali lagi.

Langkah 3: Nombor pin tambah nilai percuma dan topup free dari TNG ini anda perlu salin dengan terlebih dahulu dengan tekan butang ‘COPY AND REDEEM’.

Langkah 4: Anda perlu tekan ‘TNG EWALLET RELOAD PIN’.

Langkah 5: Masukkan No Pin Tambah Nilai Percuma TNG yang telah anda copy lalu salin.

Setelah selesai. Anda berjaya claim serta tuntut topup dan tambah nilai secara percuma. Tahniah.

Soalan Lazim

1. Adakah TNG tawarkan free credit 365 hari e wallet?

Tidak

 

 

Leave a Comment

Sila Share Dahulu Terima Kasih!

×